Μποτάκια ΤΕVA: Γιατί να τα επιλέξω

 

 

Η Teva είναι μια εταιρία που ιδρύθηκε στο Gran Kanyon και διαθέτοντας τεράστια εμπειρία στο χώρο από το 1984 κυκλοφορεί μια νέα σειρά από μποτάκια με μοναδικά πλεονεκτήματα αφού πλέον συνεργάζεται με τις Gore-Tex και Vibram.

Τι προσφέρουν όμως συγκεκριμένα τα μποτάκια Teva;

  • Gore-Tex: Προστατευτική μεμβράνη η οποία εξασφαλίζει προστασία από τα στοιχεία της φύσης. Νερό από τη βροχή ή από λιμνούλες στο δρόμο σας, χώμα και πετραδάκια δεν εισέρχονται στο παπούτσι, αντίθετα από τον αέρα ο οποίος ρέει ομαλά τηρώντας τα πόδια δροσερά και άνετα.
  • Vibram MegaGrip: Ειδικό μίγμα καουτσούκ υψηλής απόδοσης το οποίο εξασφαλίζει απαράμιλλη πρόσφυση σε βρεγμένα ή στεγνά εδάφη, βέλτιστη προσαρμοστικότητα σε κάθε έδαφος και μεγάλη ανθεκτικότητα.
  • EVA: Το EVA είναι ελαφρύ και εύκαμπτο, αφρώδες υλικό το οποίο συμπιέζεται πολύ γρήγορα επιτρέποντας την άμεση απορρόφηση των κραδασμών.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα crabs.gr μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία από μποτάκια Teva, αλλά και από άλλα υποδήματα της εταιρείας, όπως είναι τα φημισμένα σανδάλια της.