Οι συλλογές Rains θα σας προστατεύσουν απόλυτα από τις καιρικές συνθήκες, όμως παράλληλα προσφέρουν υψηλά στάνταρτ σχεδιασμού και στυλ, έτσι ώστε η βροχή να μη σημαίνει και απαραίτητα τα συνηθισμένα βαρετά ρούχα ή αξεσουάρ.

 

 


Άλλαζοντας τα πρότυπα που επικρατούσαν για τα αδιάβροχα, η Rains παρέχει σχεδιαστική καινοτομία και πρακτική προστασία, συνδυάζοντας αστικά στοιχεία με σκανδιναβική αισθητική προσέγγιση, καθώς δημιουργήθηκε ακριβώς λόγω του κακού καιρού της Δανίας. Έτσι, την επόμενη φορά που ο καιρός θα είναι βροχερός, χρησιμοποιείστε ένα πανωφόρι Rains για να προστατευθείτε και να παραμείνετε στεγνοί, αλλά και για να κινείστε με ένα ξεχωριστό στυλ.

Σακίδιο πλάτης The Rains (casual)

Το σακίδιο πλάτης Rains είναι ένα απαραίτητο κλασικό αξεσουάρ, κατασκευασμένο από αδιάβροχο ύφασμα, με ξεχωριστή κομψότητα, ιδιαίτερη απλότητα, αλλά και μεγάλη χρηστικότητα, για να επιτρέψει τη κίνησή σας τις βροχερές ημέρες, ενώ τα προσωπικά σας αντικείμενα παραμένουν στεγνά. Η ευρύχωρη κύρια θήκη, η τσέπη για φορητό υπολογιστή, ο χώρος για τη μεταφορά του smartphone, σας δίνουν τη δυνατότητα να μεταφέρετε ό,τι είναι απαραίτητο, χωρίς να σκέφτεστε πως μπορεί να βραχεί. Η κομψότητα της Rains συνδυάζεται με τη λειτουργικότητα και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

The Rains Rolltop Backpack

Τα αδιάβροχα προϊόντα της Rains μπορούν να καλύψουν κάθε περίσταση με βροχερό καιρό. Για την εκδρομή σας ή ακόμη και για την επόμενη πεζοπορία, το σακίδιο Rains Rolltop Backpack είναι η ιδανική επιλογή. Με μεγάλο μέγεθος, κύρια θήκη, μπροστινή τσέπη με εύκολη πρόσβαση και πλευρικό χώρο, το συγκεκριμένο σακίδιο, σας δίνει τη δυνατότητα να μεταφέρετε όλα όσα θα σας χρειαστούν, χωρίς να νοιάζεστε για τις καιρικές συνθήκες, καθώς το αδιάβροχο ύφασμα εξασφαλίζει ότι τα αντικείμενά σας θα παραμείνουν στεγνά και ασφαλή.

The Rains Long Jacket

Το μπουφάν Rains Long Jacket συνδυάζει την ιστορία της εταιρείας στην κατασκευή αδιάβροχων ρούχων με τις σύγχρονες ανάγκες κομψότητας και ξεχωριστού στυλ. Ως ένα από τα πιο δημοφιλή ρούχα της Rains, το ανδρικό μπουφάν προσφέρεται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, διασφαλίζοντας σε κάθε περίπτωση την προστασία από τις βροχερές καιρικές συνθήκες. Με ελαφρύ ύφασμα, σας επιτρέπει να κινείστε με άνεση, με μια εμφάνιση που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη από τους γύρω σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *